Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010 16:31
Dragrot, skrypt dziaĹa na XP, ale sprawdzany byĹ tylko po kÄ tem kompatybilnoĹci z wersjÄ angielskÄ programu. To kolejny dowĂłd na to, Ĺźe wersja polska jest do niczego.
Pozdrawiam.
module Ayene
ID_TYPOWEGO_ZDARZENIA = 1 # ID typowego zdarzeniam
end
class Scene_Map < Scene_Base
alias ayene_callcomevent_scmap_update update
def update
ayene_callcomevent_scmap_update
if Input.trigger?(Input::Mouse_Left) && $data_common_events[Ayene::ID_TYPOWEGO_ZDARZENIA] != nil
$game_temp.common_event_id = Ayene::ID_TYPOWEGO_ZDARZENIA
$scene = Scene_Map.new
end
end
end
JeĹli przeĹÄ cznik 0001 jest on JeĹli wciĹniÄty przycisk M PrzeĹÄ cznik 0001 na off JeĹli nie brak akcji JeĹli nie JeĹli wciĹniÄty przycisk M PrzeĹÄ cznik 0001 na on JeĹli nie Brak akcji
MogĹo mi siÄ coĹ pomieszaÄ przez te tagi z kolorkami
Wysłany: Nie 13 Lis, 2011 14:15
Znowu kilkumiesieczny odkop... Dodaje on do gry wiÄcej przyciskĂłw... Bez tego skryptu, nie mogĹeĹ nacisnÄ Ä F4, i coĹ by siÄ staĹo... A z nim moĹźesz...
________________________ I'm a tiger! I roar. I hunt, I climb, I eat, I wash, I sleep!
Gość, jeĹźeli pomogĹem daj "PomĂłgĹ"
Ayene , a jak mam zrobic tak , Ĺźeby po naciĹniÄciu "L" wyskakiwaĹ mi dziennik misji?
Chodzi mi co mam zrobic w skrypcie z dziennikiem i tym , aby dziaĹaĹo.
Bo nie da siÄ wyĹwietlic na raz statusu i misji bez kasowania zapisu , to pomyĹlaĹem Ĺźe tak wyĹwietlÄ okno misji. Z gĂłry dziÄki za pomoc
________________________ " Wtedy Geralt z Rivii wyciÄ gnÄ Ĺ swĂłj wiedĹşmiĹski miecz srebrny i zastraszyĹ nim strzygÄ. "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum