Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 236 Skąd: z nikÄ d
Wysłany: Nie 21 Lis, 2010 20:05
Ale jak chcesz to mogÄ dorobiÄ wyĹcigi konne nawet do czÄĹci 2.
Fajnie by byĹo gdyby ukazaĹa siÄ "dwĂłjka". MĂłgĹbym teĹź podaÄ dodatkowe
pomysĹy na special events.
________________________ 89% graczy uwaĹźa, Ĺźe najwaĹźniejsza jest grafika.
JeĹli naleĹźysz do pozostaĹych 11% wklej to do swojego podpisu.
No to rĂłb, wydawaj grÄ, przecieĹź chciaĹem teĹź zmobilizowaÄ innych, ale swojej narazie nie bÄdÄ ulepszaĹ. Czemu?
1- Bo musiaĹbym wszystko zmieniaÄ. Takie konie to nowe budynki i osoby zajmujÄ ce siÄ koĹmi, a to juĹź duĹźo roboty, bo jak moĹźna zauwaĹźyÄ 1 mieszkaniec u mnie ma kilkanaĹcie eventĂłw itd. (nie wspominajÄ c o festiwalach)
2- To miaĹa byÄ krĂłtka gra dla przyjemnoĹci. Mam swoje Agnosco i to tym naprawdÄ siÄ zajmuje : )
Ale rĂłb, zrĂłb takÄ grÄ to chÄtnie pogram i poĹcigam siÄ na tych koniach ; )
Co do czÄĹci drugiej( nie ogarniam, bo gadamy na dwĂłch forach xD)
to moĹźe jÄ kiedyĹ zrobiÄ, ale na razie tego nie przewidujÄ : )
Gra prezentuje siÄ bardzo Ĺadnie pod wzglÄdem grafiki, mappingu, oraz samego systemu gry, najlepszy jednak do tej pory jest nastrĂłj. Muzyka, dobre efekty Ĺwietlne i naprawdÄ duĹźo moĹźliwoĹci sprawia, Ĺźe nie chce mi siÄ odchodziÄ od komputera. Za pierwszym razem gdy odpaliĹem grÄ pomyĹlaĹem "O, dobra...mamy coĹ bardziej rozbudowanego...pewnie i tak zaraz mi siÄ znudzi", no ale siÄ pomyliĹem. Gram w to juĹź trochÄ czasu i jak na razie nie zamierzam przestaÄ. Gra faktycznie w stylu przypomina nieco Gothica, jest to jednak bardzo duĹźy plus, bo uwielbiam tÄ grÄ. Podoba mi siÄ, Ĺźe nie ma z gĂłry okreĹlonej fabuĹy.
MyĹlÄ Ĺźe projekt jest Ĺwietny, szkoda tylko Ĺźe nie rozwinÄ ĹeĹ go do maksimum, bo byĹoby to coĹ naprawdÄ wciÄ gajÄ cego. Jedynym minusem jest chyba tylko prostota mappingu, wiele osĂłb przyczepiĹoby siÄ o to Ĺźe mapa nie jest 'zapchana' tym wszystkim.
Jak na razie moje plany to przejĹcie kilku zawodĂłw :I potem siÄ zobaczy czy odkryjÄ coĹ nowego.
Noruj - jak moĹźesz przeĹlij mi kilka sztuczek na PW
Konkretnie chodzi o to jak dostaÄ siÄ do salonu :I bo wyglÄ da na to Ĺźe utknÄ Ĺem w martwym punkcie, a raczej nie mogÄ znaleĹşÄ czegoĹ konkretnego. :x
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum