Og³oszenie 

Uwaga! To forum jest w trybie offline.
WszelkÄ… pomoc uzyskasz pod adresem
forum.ultimateam.pl

Administracja Forum

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
Otwarty przez: Ayene
Pon 02 Maj, 2011 09:11
Wrota Arkany (pełna wersja)
Autor Wiadomo¶æ
Tenac666 

Ranga RM:
1 gra

Pomóg³: 3 razy
Do³±czy³: 11 Lip 2011
Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 00:11
Powiem tak... gra się super .. muzyka , ludzie i ten cały klimat super
Ale czemu musi to tak zajeżdżać Wiedźminem... szczególnie początek strasznie zajechał II częścią.. no i potwory takie jak Utopce..nie mówię gra się świetnie ale mnie osobiście razi ten typ rozstawienia , nazwy przedmiotów i muzyka strasznie to przypomina wiedźmina !
Czyli jest super ! od strony technicznej po prostu miód malina... Powodzenia w dalszych pojektach

Ekhart 

Preferowany:
RPG Maker XP

Do³±czy³: 06 Cze 2010
Sk±d: Waterford, IE
Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 00:29
Daniel napisa³/a:
Powiem tak... gra się super .. muzyka , ludzie i ten cały klimat super
Ale czemu musi to tak zajeżdżać Wiedźminem... szczególnie początek strasznie zajechał II częścią.. no i potwory takie jak Utopce..nie mówię gra się świetnie ale mnie osobiście razi ten typ rozstawienia , nazwy przedmiotów i muzyka strasznie to przypomina wiedźmina !
Czyli jest super ! od strony technicznej po prostu miód malina... Powodzenia w dalszych pojektach

Zastanawiam się tylko jak początek WA mógł zajechać grą, która wyszła ile, dwa lata później?Oo

Tenac666 

Ranga RM:
1 gra

Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 02:22
Nie wiem ile czasu temu wyszły Wrota Arkany II mówię że mi przypomina i "MI" bo to tylko moja wypowiedź to się osobiście gryzie.. czytając to forum co raz bardziej dochodzę do wniosku że czego nie napiszesz to źle bo zaraz Ciebie ktoś będzie próbował "zgasić" nie wiem co to ma oznaczać kompleksy ? Powtarzam ,to tylko moje zdanie. Chodzi mi o początek z wrakami statku nie było tego w Wiedźminie II ? Podobne nazwy przedmiotów i sam klimat nie mowie że to źle albo posądzam o plagiat jednak mi się to osobiście gryzie.. Gra nie trafi do wszystkich innym się spodoba innym nie

Ekhart 

Preferowany:
RPG Maker XP

Do³±czy³: 06 Cze 2010
Sk±d: Waterford, IE
Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 07:59
Daniel napisa³/a:
Nie wiem ile czasu temu wyszły Wrota Arkany II mówię że mi przypomina i "MI" bo to tylko moja wypowiedź to się osobiście gryzie.. czytając to forum co raz bardziej dochodzę do wniosku że czego nie napiszesz to źle bo zaraz Ciebie ktoś będzie próbował "zgasić" nie wiem co to ma oznaczać kompleksy ? Powtarzam ,to tylko moje zdanie. Chodzi mi o początek z wrakami statku nie było tego w Wiedźminie II ? Podobne nazwy przedmiotów i sam klimat nie mowie że to źle albo posądzam o plagiat jednak mi się to osobiście gryzie.. Gra nie trafi do wszystkich innym się spodoba innym nie

Ja też nie osądzam o plagiat, ani nie krytykuję. Nie wiem, co było w wiedźminie, bo obie części gry są nudne i bez klimatu, a nazwy przedmiotów ogólnie są podobne w większości gier fantasy.

noruj 

Preferowany:
RPG Maker XP

Ranga RM:
4 gry

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 19 Cze 2010
Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 13:39
Jezz, gościu Ekhart stara Ci się powiedzieć, że autor Wrót Arkany nie mógł zgapiać od Wiedźmina II, bo wspomniana gra wyszła dużo później 0.o
Jeśli piszesz bzdury to przygotuj się, że ktoś to skomentuje. Forum to nie miejsce do głaskania po główce.

Tenac666 

Ranga RM:
1 gra

Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 15:00
Czy nikt tu nie potrafi czytać ze zrozumieniem ? Iż grałem pierw w Wiedźmina 2 a potem dopiero we Wrota Arkany 2 niektóre rzeczy po prostu są podobne.. Jeszcze raz mowie że nie posądzam o plagiat bo autor gry mógł nawet o tym nie wiedzieć..

Feniks 

Preferowany:
RPG Maker XP

Ranga RM:
2 gry

Pomóg³: 62 razy
Do³±czy³: 04 Wrz 2010
Wys³any: Sob 16 Lip, 2011 15:21
czy nikt tu nie potrafi przestać spamować ;o Beznadzieja ;(

//wygaśnie

Squall 

Preferowany:
RPG Maker VX

Pomóg³: 1 raz
Do³±czy³: 20 Lip 2009
Sk±d: Ogród Balamb :P
Wys³any: Pon 08 Sie, 2011 08:23
Linki do gry wygasły. Mógłbyś wrzucić jeszcze raz?

ravenone 

Ranga RM:
3 gry

Do³±czy³: 31 Sty 2010
Wys³any: Czw 11 Sie, 2011 21:14
Tenac - powinieneś najpierw zagrać w WA, a potem Wiedźmina, wtedy być pojął, że to oni zgapiali ode mnie, a nie na odwrót, dlatego ci wybaczam:P

Problem z bramÄ… pojawia siÄ™ w wersji 1.02, oto link do 1.03:

http://www.sendspace.com/file/a6wmo9

Jeśli dalej występują problemy, prześlij mi save na @.

AI-RPG

Do³±czy³: 03 Cze 2010
Wys³any: Pi± 25 Lis, 2011 02:00
Cóż nadszedł ten dzień. AI-RPG odpali to na pół godziny, a może nawet godzinę i spróbuje złapać klimat. Yeah cieszcie się XD Zagram w sławną grę i się ciesze.

RalofTemerczyk 

Preferowany:
RPG Maker VX

Pomóg³: 2 razy
Do³±czy³: 02 Wrz 2011
Sk±d: Å»ary
Wys³any: Czw 03 Maj, 2012 16:53
To będzie tak.
Grywalność - 8\10 - gra się fajnie, jednak WA jest strasznie trudna.
Muzyka - 10\10 - kultowe, nie mam zarzutów.
Mapping - 7\10 - zdarzajÄ… siÄ™ puste przestrzenie ( Azarianie )
Bugi - 8\10 - zdarzy siÄ™ jeden ale w sumie ok.
OGÓLNIE - 8,25\10
XAS ABS
Otwarty świat
Multum zadań pobocznych
Gra ukończona w 5%

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach