dubling |
Autor |
Wiadomość |
Falkret
|
Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 18:44
|
|
dubling
|
siemano!
to znów ja, skillet.
zwracam się do was z pewną prośbą. otóż postaowilem że w mojej najbliższej grzę będzie występowało coś w rodzaju "dubbingu". poszukuję kogoś chętnego do podkładania głosu danym postaciom. oczywiście każdemu zostanie przedstawiona postać którą gra i sposób jej mówienia. będzie również tak, że jedna osoba zagra kilka postaci. potrzebuje okolo 4 mezczyzn i 4 kobiety. kto chetny, oto kontakt do mnie (TYLKO SKYPE!!!!):
________________________ SKOŃCZYŁEM ZABAWĘ Z MAKEREM
Przede wszystkim, za mało czasu i chęci, a także cierpliwości. Prace nad wszelkimi projektami przekazuje thiefferowi119.
================================ |
|
|
|
Nex
Preferowany:
|
Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:05
|
|
|
poszukaj w internecie programów które tak robią że "czytają tekst" są takie, np Ivona |
|
|
|
Falkret
|
Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:10
|
|
|
Oczywiście że mógłbym tak zrobić, ale nie dość że głos jest sztuczny i dziwny to ja chcę mieć aktorów. Czy napisałem "szukam dobrego syntezatora mowy" czy raczej "szukam chetnych do podkładania głosu" NAUCZ SIĘ CZYTAĆ!!! |
Przede wszystkim, za mało czasu i chęci, a także cierpliwości. Prace nad wszelkimi projektami przekazuje thiefferowi119.
|
|
|
Falkret
|
Wysłany: Pią 22 Lut, 2013 21:16
|
|
|
Dokładnie Amel, wyobrażasz to sobie?
"Wi-i-itaj kró-u-ló!"
"Wi-it-a-aj ryce-r-rzu-u"
xD |
|
|
|
|