Zamknięty przez: Ayene Sro 09 Lut, 2011 07:44 |
Screeny z gry |
Autor |
Wiadomość |
Sarc

Preferowany:

|
Wysłany: Czw 11 Lut, 2010 23:12
|
|
|
A to mój screen, musiałem go zamiescic tutaj gdyż zrobiłem własny temat o moim projekcie i nikt nie raczył go ocenić... |
Ostatnio zmieniony przez Nhadala Pią 12 Lut, 2010 10:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
Ayene

Ranga RM:

Pomogła: 232 razy Dołączyła: 18 Wrz 2007 Posty: 2424
|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 15:47
|
|
|
Gdzie zrobiłeś temat o swoim projekcie? Ja żadnego na forum nie widziałam.
Co do screena:
- drzewa i głazy zbyt symetrycznie ustawione, przez co mapka wydaje się lekko nienaturalna.
- ciekawy pomysł z tym pomieszczeniem w skale
- widać, że starasz się, aby było wiele elementów, ale dla mnie... jest za dużo przepychu.
Niemniej jednak mapka przyzwoita. Ocena 4/6. |

|
|
|
|
Malian

Preferowany:

Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Gru 2009 Posty: 262 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010 16:04
|
|
|
Mi nie pasuje to jak zrobiłeś te pomieszczenia w skale, w ogóle nie wyglądają jakby tam były, rzeczywiście nie dużo miejsca, nie wiem co tu oceniać ale:
Estetyka: 8/10
Różnorodność (tutaj tylko drzewa i skały): 7.5/10
Ustawione rzeczy (reszta): 7.5/10
Kompozycja: 8.5/10
Ogólna ocena: Mógłbyś podwyższyć skały wtedy byłoby lepiej, mógłbyś podzielić drzewa aby nie przeplatały się z uciętymi tylko tak trochę podzielić na dwie grupy (no chyba że drwal wybierał lepsze )
Średnia: 7.87
Jeszcze trochę dopracujesz i będzie lepsza. |
|
Sarc

Preferowany:

|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010 19:47
|
|
|
Ayene napisał/a: | Gdzie zrobiłeś temat o swoim projekcie? Ja żadnego na forum nie widziałam. |
Temat zrobiłem miesiąc temu w tym dziale, niestety byłem zmuszony usunąć swój temat, gdyż nie został on ani razu skomentowany, było 22 wyświetleń 0 komentarzy.
Co do moich mapek, zauważyłem że ogólnie oceny nie są takie złe, ale dobrze wiedzieć nad czym muszę trochę popracować.
Dziękuje wszystkim, którzy dokładnie przyjrzeli się mojej pracy i wystawili komentarz. |
|
|