SAP, ochrzczony jako "Samehada", to gra przygotowana dla użytkowników mojego forum o anime/mandze Naruto. Dla was zapewne połowa gry nie będzie miała sensu, jednak zamieszczam gotowy projekt, ze względu na to że przyczyniliście się znacznie do stworzenia gry. :p
Gra była przygotowana specjalnie na konkurs, więc jeżeli ujrzycie tekst w stylu "wyślijcie ... na PW administratora" nie spamujcie Ayene linkami do obrazków, po prostu to zignorujcie.
Wszystkim, którzy pomogli, bardzo dziękuję.
Specjalne podziękowanie dla Ayene, która próbowała mi pomóc na każdym kroku.
FABUŁA:
Spoiler:
"Gra przedstawia typową misję, w której musimy odzyskać pewien przedmiot. Przedmiotem tym jest Samehada, czyli broń Kisame z anime/mangi Naruto. Nasz bohater, Itachi, zgubił broń swojego towarzysza podczas ostatniej "wycieczki" z misją pojmania Jinchuuriki. Naszym zadaniem, jest odnalezienie miecza i oddanie go Kisame jak najszybciej. Podczas gry natrafimy na wiele ciekawych postaci, opartych na użytkownikach portalu GN."
Dalej idzie już ta sama formułka, która trafiła na forum:
PORADNIK
Oto poradnik, który możecie znaleźć od razu po jej instalacji i odpaleniu gry.
Ze względu na błędy, pozwolę sobie na drobne poprawki:
Spoiler:
*Zapis/Checkpoint został wycofany, gracz może zapisywać grę w dowolnym momencie.
*Pamiętajcie żeby uważać na momenty, w których to robicie, np. nie róbcie tego po walce z 'bossami'.
*B - nie wciskajcie tego klawisza, nie przyniesie to efektu, zamiast tego zostało zastosowane A i S
A - wyłączenie muzyki
S - włączenie muzyki
Błędy wynikają z tego, że jestem teraz z daleka od niektórych zasobów i nie bardzo mogę je edytować.
Ten błąd chyba nie stanowi większego problemu.
CREDITS - POMOC :) Twórcy gry:
Aeris
Yoroiookami
Sprity:
Michi (Nasz poległy towarzysz)
Kiiroi Senkou
Aeris
Skrypty:
Ayene
Near Fantastica
DarkCloud
Moghunter
Woratana
Polraudio
Ferredingu
Magmar
Lambchop
Testerzy:
Kazuki
Adam
Shikamaru
Aeris
Yoroiookami
Florence.
Mapy:
Yoroiookami
Aeris
Pomoc:
Ayene
Melvin
Shikamaru
Kazuki
Adam
Użytkownicy GN ;)
KONIEC GRY
Jeżeli chcesz się dowiedzieć jak kończy się gra, musisz zdobyć specjalne hasło w grze.
Filmik znajduje się w folderze z grą.
Wiem że gra nie jest idealna, dlatego proszę o 'delikatną' krytykę, żebym mógł się poprawić. Proszę też o wasze PRAWDZIWE zdanie i nie wiązanie oceny gry, z oceną mnie. xD
Ostatnio zmieniony przez Lartarin Sro 18 Sie, 2010 11:44, w całości zmieniany 10 razy
Hmm.... Wiesz ja akurat jestem fanem serialu więc gra jest dla mnie super i wogóle...
Ale nie opisałeś fabuły... ktoś nie w temacie nie będzie łapać o co chodzi..
LostSoul - w dowolnym miejscu na krańcu mapy.
Nie tak jak w systemie, że jest 'wydeptana ścieżka' w miejscu przejścia, dochodzisz do końca mapy i klikasz. :P
Dobry, pomysł RiK. Z tym mieczem to przesada. Mógłbyś dać jakąś mini mapę. Ja bym zmienił grafikę Itachiego i Kisame. Jak chcesz takie podobne do rzeczywistych to napisz, mam trochę. Zmień szybkość. Jeszcze nazwę mapy w menu trzeba dać, bo nie wiadomo czy się jest na tej samej mapie. Zero orientacji w terenie.
Pzdr.
Ps. Podać ci ikony do kunai i innych broni?
Ps.2 Dałbyś jakieś jutsu, bo to głupie na 1 lvlu.
Ps.3 Zmień te RTP, bo razi po oczach.
________________________ ...Amelanduil & FireBlade words will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade acts will be remembered... ...Amelanduil & FireBlade never gonna die...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum