obraĹźalscy nigdy gry nie koĹczÄ (wiem bo sam taki byĹem )
zmieĹ fabuĹÄ nie caĹÄ ale Ĺźeby nie plagiatowaÄ graĹem w tÄ gre i jest dopracowany system walki ale nie do koĹca postacie dziwnie siÄ ruszajÄ ale jest w tej grze coĹ co mnie od niej po 2 sek odepchneĹo i od razu jÄ skasowaĹem ale nie wiem co poprostu popraw system walki zmieĹ fabuĹe i bosko
Zwykle oceniam tylko fabuĹÄ i screeny. Nie ma screenĂłw (chyba, Ĺźe sÄ dalej w temacie, tylko nie czytaĹem xd) to oceniÄ samÄ fabuĹÄ:
RtaMag2 napisał/a:
O Bohaterach
FabuĹa rozgrywa siÄ w lesiÄ(lesie, nie lesiÄ)(przecinek) gdzie Lee siÄ obudziĹ i nie wiedziaĹ gdzie jest,po chwili znalazĹ skrzynie w ktĂłrej znalazĹ ekwipunek by dalej wyruszyÄ,(kropka) Lee szukaĹ wyjĹcia (i) natknoĹ(Ä Ĺ) siÄ na ducha ktĂłry nie chciaĹ go przepuĹciÄ(kropka!) roz(z)Ĺoszczony Lee z(a)atakowaĹ Ducha.Lee po drodze zobaczyĹ namiot(, wiÄc) postanowiĹ zajrzeÄ do niego(kropka!) spotkaĹ tam Jacka, Jack powiedziaĹ mu Ĺźe niedawno przyszedĹ do niego czĹowiek(przecinek) ktĂłry mĂłwiĹ mu to samo, Jack przypuszczaĹ Ĺźe to bandyci, Lee wyruszyĹ dalej i postanowiĹ szukaÄ czĹowieka(kropka!) spotkaĹ go w mieĹcie i... (sami sie(Ä) dowiecie)
FabuĹa... nie wiem o co w niej chodzi, dowiedziaĹem siÄ tylko tyle, Ĺźe Lee obudziĹ siÄ w lesie, i Ĺźe Jack spotkaĹ czĹowieka. CytujÄ:
Cytat:
ktĂłry mĂłwiĹ mu to samo
Co to samo? bo nie rozumiem?
OgĂłlnie jak juĹź powiedziaĹem, fabuĹa jest nudna, niezrozumiaĹa, peĹna bĹÄdĂłw. PowtĂłrzenia, brak przecinkĂłw, kropek. W lesie napisaĹeĹ z Ä czyli w lesiÄ. Nie chcÄ wiedzieÄ co masz z polaka.
EDITEDITEDIT: WidziaĹem screeny. Szczerze mĂłwiÄ c mapping... sĹaby, nie podoba mi siÄ. OgĂłlnie lipa, nie sÄ dzÄ, by ta gra wyszĹa. Ale pewnie to twĂłj 1-2 projekt.
Po ustaleniu ocen gra nadaje siÄ do kosza i jÄ usuneĹem(a raczej format komputera jÄ usunoĹ xD), i robiÄ nowÄ lepszÄ , dziÄkujÄ! Temat do usuniÄcia lub zamkniÄcia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum