Wysłany: Wto 07 Gru, 2010 22:43
To i ja siÄ wypowiem co mi tam. Gra jak dla mnie wyszĹa wspaniale po prostu sukces. FabuĹÄ no bardzo mi siÄ podobaĹa mapy przyzwoite ogĂłlnie gra jest jak dla mnie idealna, do niczego ja siÄ nie przyczepiÄ. Oby tak dalej!
Wysłany: Sro 08 Gru, 2010 14:34
Szczerze teĹź na tym utknÄ Ĺem, musisz znaleĹşÄ potem dziÄki jego oczom medalion ktĂłrym zatrzymasz wir, w podĹodze szukaj i tak za duĹźo powiedziaĹem!
Giera jest superaĹna ^@^
UdowodniĹeĹ, Ĺźe moĹźna zrobiÄ coĹ dobrego bez zbÄdnych "bajerĂłw".
Nie widzÄ potrzeby rozpisywania siÄ, rozwlekania tematu, skoro wszystko jest tak, jak byÄ powinno ^@^.
Skoro wczeĹniej zapowiedziaĹeĹ drugÄ czÄĹÄ ^^ (kfiii... kfiii...) - CZEKAM! ^@^
Hola! Hola! :O
Ja jeszcze niczego nie zapowiadaĹem
Jako Ĺwinka powinnaĹ wiedzieÄ, Ĺźe autorzy gier majÄ swoje dzikie przemyĹlenia :I mogĹem wspomnieÄ, ale nie jestem przekunany co do pomysĹu xD
Poczekam z tym jeszcze, pomyĹlÄ nad fabuĹÄ i moĹźe coĹ z tego bÄdzie.
I dziÄkujem
No!
jestem niemal w peĹni zadowolony, gra z ktĂłrej na pewno bÄdÄ siÄ cieszyĹ, jeĹli dostanÄ jÄ pod choinkÄ :D
32x32 (Ĺť)Ä dzi! Czyli +
Przede wszystkim humor. To widaÄ juĹź po spojrzeniu na HUD :D (+)
CHAOS :D + (chodzi mi o fabuĹÄ)
PostaÄ Ĺpi tak nisko Ĺźe musi byÄ jej niewygodnie, wiÄc - :\
I najwaĹźniejszy +
Za to Ĺźe miaĹ 2 dni odpoczyku, bez ktĂłrego byĹmy dĹugo nie poĹźyli... :)
4/5
Wczoraj przeszedĹem grÄ, ale nie chciaĹo mi siÄ pisaÄ w tym temacie :P Tak jak wszyscy mĂłwiÄ gra jest Ĺmieszna, z "jakimĹ sensem" i pomysĹowa. Tylko zazdroĹciÄ Ci Kable.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum