Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011 15:41
Wojwonik Gindaru
Wojownik Gindaru
Opis:
Są dwa kontynenty Imper i Gindar. Kontynentem Imper królują orki, a Gindar należy do ludzi.
Od czasu wielkiej bitwy między ludźmi, a orkami, która była 20 lat temu panuje pokój.
Lecz orkowie wywołali wojnę Atakując miasto Throndar. Nasz bohater będzie walczył za kontynent i ludzi, ale napotka wiele przygód i przeszkód. I czy mu się uda?
Skrytpy:
- Skrypt CMS ( Środkowe Menu ) by SteveMariano
- Game Over Menu by Moon$
- HUD by Marlos Gama
- Dzień i Noc by KGC
- Menu System Options ( Nie znam autora )
- ABS by Vlad
- Save Game Folder by TagTeam
- Shadow by Minto
Kiedy będzie DEMO?:
- Tego sam nie wiem, ale wydaje mi się że w listopadzie będzie.
Fabuła dość... Huh... No taka... No jest, po prostu jest. Fabuła jest. Kropka. Nic więcej o niej powiedzieć nie można, bo ona tylko istnieje.
Skrypty? Niezły dobór, nie powiem. Acz gorzej z grafikami - jedziesz na podstawowych. Właściwie to chyba tylko windowskin zmieniłeś...
Tilesety równiez podstawowe, zdecydowanie in minus. Chyba jedyna dobra gra na RTP jaką widziałem, to Opowieści z Asgun... Mapki same w sobie niby ładne i schludne, ale...
Myślałem, że pani Perspektywa może spokojnie leżeć w grobie, bo już tyle kaszanek na UF ją zabiło. Teraz jednak ponownie obraca się w grobie widząc schodki w tym domu
Może coś z tego być, gdyby nie ta nijakość. Bo fabuła jest. Mapki są. Ale epitetów do nich nie da rady znaleźć, ta gra po prostu jest. Niczym nie zaskakuje, nie jest niczym nowym... Istnieje, ot co.
Nie nie mam. Ale z tymi kartoflami to była beznadzieja. Ktoś to wydał na początku sierpnia, fabuła taka że jakiś dzieciak szuka worku z ziemniakami. A co do gry nawet pogram, bo mnie zachęca sam tytuł nie wiem czemu.
Za bardzo się przejmujesz opiniami innych, przez to możesz stracić wolę twórczą. Tak, gra jest w porządku i fabuła również może być. Wszystko zależy od ambitnie lub nijak przedstawionej gry. Powodzenia
Pomógł: 2 razy Dołączył: 23 Paź 2010 Posty: 129 Skąd: Samo dno piekieł.
Wysłany: Pią 16 Wrz, 2011 19:18
Może ja.
Gra zapowiada się (jak dla mnie) na mały hicior. tylko tak jak powiedzieli moi przedmówcy, przydały by się inne grafiki (grafika bohatera jest fajna). Proponuję jeszcze skrypt Thomas edison dzięki któremu nadasz "tajemniczości" i klimatu niektórym mapom
Moja ocena: 7,5/10
ps. proszę nie rezygnuj z tego projektu.
Pozdrawiam Aruka21
________________________ Mój aktualny projekt: Edeon
Oto link:http://www.ultimateam.pl/viewtopic.php?p=73129#73129
Zyska Sławę Królem Będzie,
Kto Się Uświadomi We Śnie,
Kto Zdobędzie Szczyt W Błękicie,
Będzie Tym Co Jest Na Szczycie.
Pomógł: 1 raz Dołączył: 08 Wrz 2011 Posty: 35 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Nie 18 Wrz, 2011 13:39
Nowe Skrypty:
Thomas Edison VX by BulletXt
Podział przedmiotów by Ozzma
Muzyka:
World of Warcraft
Heroes and Magic IV i V
The Witcher ( Wiedźmin )
World of Goo
Wielkość przy wszystkich modyfikacjach i 24 mapach:
106 Mb
Non RTP
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum