Ogłoszenie |
Administracja Forum
|
Aerith is Gone! |
Autor |
Wiadomość |
CrasheR

Pomógł: 123 razy Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 609 Skąd: Nibelheim
|
|
|
|
Finwe

Preferowany:

Pomógł: 34 razy Dołączył: 30 Lip 2011 Posty: 322 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 18:09
|
|
|
Gra jest... Prosta
Sam grałem w wersję normalną i ubolewałem nad ogromną ilością złota którą traciłem po arenie, więc to jest plus.
Z Zackiem czasami jest za prosto. Czaasami po prostu wystarczy otoczyć bossa z dwóch stron i się leczyć używając umiejętności.
Uważam że jednak jest zbyt prosta. Mogłeś zrobić coś trudniejszego, bo przeszedłem bez wyświetlenia się Gameovera
Ogółem: 6.5/10 |
|
|
|
CrasheR

Pomógł: 123 razy Dołączył: 20 Gru 2010 Posty: 609 Skąd: Nibelheim
|
Wysłany: Czw 15 Gru, 2011 18:59
|
|
|
Gra jak napisalem jest wersją easy. Pierwotnej wersji chyba nikt nie ukończył. Po za tym była robiona na konkurs, a nie jako oficjalna gra. |
|
AI-RPG
|
Wysłany: Sob 17 Gru, 2011 19:47
|
|
|
Gra mi się zwiesiła jak przytrzymałem shift.
To znaczy na pierwszej scence...Ona nie może się skończyć, bo naciśnięcie shifta ją zmieniło i zablokowało w jakiś sposób XD
Wyraźnie pisało żeby nacisnąć shift by pobiec więc wcisnąłem XD Zamiast pobiec scenka się zepsuła i trzeba było resetować gierkę.
Udało się w końcu zagrać nie naciskając nic na scence. W scence działa system walki, więc można np: lutować mieczem XD Niestety wywaliło mnie z gry jak nacisnąłem na raz a i s.
Spróbowałem ponownie
O co tu chodzi to tak naprawdę trudno powiedzieć. Na pewno chodzi o ratowanie jakiejś dziewczyny, ale gdzie jesteśmy i po co ją ratujemy i skąd wiemy gdzie iść i kim ona jest i kim w ogóle my jesteśmy kim jest porywacz, po co ją porwał to nie wiadomo. XD Fabuła naprawdę XD
Zacząłem grać. Dostałem las i pełno wilków, więc przebiegłem las bez walki i dobiegłem do bossa. Rozwalił mnie. Nie dostatecznie szybko go lutowałem. XD
W kolejnej próbie znów dobiegłem do bossa, ale lutowałem go dostatecznie szybko I GO ROZWALIŁEM XD W następnej planszy dostałem to samo, ale było bardzo ciemno i już nie miałem ochoty powtarzać tego samego tylko w ciemnościach, bo ledwo co widziałem.
Fabuła niejasna w ogóle, postaci też xd Gra to taki bieg przed siebie unikając walk, by uratować jakąś dziewczynę...tyle...
Kolejny raz widać słychać i czuć, że gry na konkurs powstają bez zaangażowania wg. mnie w klimat i opowiadaną historię ;p Możecie teraz zagrać i sami ocenić może się wam spodoba. Ja odebrałem tę grę jako serię poziomów, które trzeba przebiec unikając walk, by w końcu uratować dziewczynę. Ot wzięty gotowy skrypt poustawiane eventy na liniowych mapach i dołożone jakieś scenki ot gra...Nudno z deka ;p |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
 |