Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Pon 26 Mar, 2012 23:40
no dobra przekonałeś mnie
szczerze to wziąłem cię za jakiegoś początkującego makerzyste, który wczoraj ściągnął sobie program i już kozaczy jaki to jest we wszystkim świetny -> przepraszam za to, twoje mapki są okej, najbardziej mi się podoba ten "zamek"
No, ale chodzi mi o to gdzie jeszcze mogę za reklamować oprócz Ultima Forum, żeby w końcu zdobyć jakiś użytkowników? Chyba że nikt nie interesuję się mappingiem w zacnych programach jakim są RPG Maker`y, lub po prostu moje forum jest brzydkie i się nikomu nie podoba?
Człowieku, policz sobie ilu ludzi liczy scena, a z tego policz jeszcze procent dobrych mapperów. Policzyłeś ? To zastanów się, czy dla tylu osób opłaca się robić forum.
BTW: Fajne mapki, ale spodziewałem się czegoś lepszego
Cytat:
prostu moje forum jest brzydkie i się nikomu nie podoba?
No fakt, wygląd piękny nie jest
Zareklamuj się RMXP i Twierdzy, to zdobędziesz hordy wielbiących twoje mapy newbie.
Możesz jeszcze zareklamować się na blutok.blogspot.pl
Ogólnie to rezygnuję z tego forum, bo widzę że ludzi nie zdobędę, a po za tym czasu nie mam. Te mapki co podesłałem tutaj na forum były robione w mniej niż 1h i tak jak by od niechcenia, więc wyszły trochę słabo. Jeśli ktoś chce żebym mu jakąś wykonał (z chęcią zrobię) niech piszę na GG: 38258313
Mapy robię głównie w RPG Maker XP, chociaż czasami skrobię też w VX.
Proszę o usunięcie/przeniesienie do kosza tego tematu.
Ej, nie no
Pomysł bardzo fajny, chętnie bym wziął udział w tych "pojedynkach".
Proponuję założenie takiego tematu na tym forum w odpowiednim dziale.
Sądzę, że będziemy mieli conajmniej 5 osób, które się tym zainteresują, a
to już coś.
Pozdrawiam, Nexis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum