Pomógł: 20 razy Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 421 Skąd: Reykjavik
Wysłany: Pon 26 Mar, 2012 23:40
no dobra przekonaĹeĹ mnie
szczerze to wziÄ Ĺem ciÄ za jakiegoĹ poczÄ tkujÄ cego makerzyste, ktĂłry wczoraj ĹciÄ gnÄ Ĺ sobie program i juĹź kozaczy jaki to jest we wszystkim Ĺwietny -> przepraszam za to, twoje mapki sÄ okej, najbardziej mi siÄ podoba ten "zamek"
No, ale chodzi mi o to gdzie jeszcze mogÄ za reklamowaÄ oprĂłcz Ultima Forum, Ĺźeby w koĹcu zdobyÄ jakiĹ uĹźytkownikĂłw? Chyba Ĺźe nikt nie interesujÄ siÄ mappingiem w zacnych programach jakim sÄ RPG Maker`y, lub po prostu moje forum jest brzydkie i siÄ nikomu nie podoba?
CzĹowieku, policz sobie ilu ludzi liczy scena, a z tego policz jeszcze procent dobrych mapperĂłw. PoliczyĹeĹ ? To zastanĂłw siÄ, czy dla tylu osĂłb opĹaca siÄ robiÄ forum.
BTW: Fajne mapki, ale spodziewaĹem siÄ czegoĹ lepszego
Cytat:
prostu moje forum jest brzydkie i siÄ nikomu nie podoba?
No fakt, wyglÄ d piÄkny nie jest
Zareklamuj siÄ RMXP i Twierdzy, to zdobÄdziesz hordy wielbiÄ cych twoje mapy newbie.
MoĹźesz jeszcze zareklamowaÄ siÄ na blutok.blogspot.pl
OgĂłlnie to rezygnujÄ z tego forum, bo widzÄ Ĺźe ludzi nie zdobÄdÄ, a po za tym czasu nie mam. Te mapki co podesĹaĹem tutaj na forum byĹy robione w mniej niĹź 1h i tak jak by od niechcenia, wiÄc wyszĹy trochÄ sĹabo. JeĹli ktoĹ chce Ĺźebym mu jakÄ Ĺ wykonaĹ (z chÄciÄ zrobiÄ) niech piszÄ na GG: 38258313
Mapy robiÄ gĹĂłwnie w RPG Maker XP, chociaĹź czasami skrobiÄ teĹź w VX.
ProszÄ o usuniÄcie/przeniesienie do kosza tego tematu.
Ej, nie no
PomysĹ bardzo fajny, chÄtnie bym wziÄ Ĺ udziaĹ w tych "pojedynkach".
ProponujÄ zaĹoĹźenie takiego tematu na tym forum w odpowiednim dziale.
SÄ dzÄ, Ĺźe bÄdziemy mieli conajmniej 5 osĂłb, ktĂłre siÄ tym zainteresujÄ , a
to juĹź coĹ.
Pozdrawiam, Nexis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum