Na razie pracujÄ doĹÄ powoli wiÄc najbliĹźszy update bÄdzie prawdopodobnie na koniec listopada :P
-----------------
ParÄ screenĂłw, to samo co wczeĹniej ale poprawione.
Spoiler:
Fragment "intra", jeĹli ktoĹ jest spostrzegawczy to zauwaĹźy ukryte przesĹanie ^^
Spoiler:
PoczÄ tkowa lokacja, caĹkowicie odmieniona
Spoiler:
To co wyĹźej
Spoiler:
Pomieszczenie z urzÄ dzeniem oraz Arthur, skin jeszcze nie zrobiony, na razie daĹem coĹ zastÄpczego :P
ProsiĹbym jakiegoĹ miĹego moda Ĺźeby podmieniĹ poprzednie screeny na te nowe :P
Nic dziwnego, Ĺźe obrazki Ci siÄ wczeĹniej nie wyĹwietlaĹy... W ten sposĂłb podaje siÄ linki do stron internetowych, a nie obrazki. W ostatnim poĹcie wstawiĹeĹ obrazki w prawidĹowy sposĂłb, wiÄc nie bÄdÄ Ci juĹź tĹumaczyÄ, jak siÄ to robi. Poza tym po klikniÄciu w linki, ktĂłre podaĹeĹ, wyskakiwaĹa strona, by pobraÄ obrazek. Na szczÄĹcie zmieniĹeĹ serwer na jaki wgrywasz obrazki i bardzo dobrze
Pierwszy post uaktualniony.
Viuu prawdopodobnie ma boskie moce i zesĹaĹa na mĂłj komputer awariÄ Ĺźeby projekt upadĹ . Moja maszyna aktualnie odmĂłwiĹa posĹuszeĹstwa i do naprawy/zakupu nowego komputera nie mogÄ nic wiÄkszego tworzyÄ, dostÄpny mam jedynie internet na taty laptopie wiÄc na na razie prace WSTRZYMANE. Tylko proszÄ nie spamowaÄ Ĺźe porzucam od razu projekt, bo ja go tylko WSTRZYMUJÄ.
:/
Pomógł: 15 razy Dołączył: 21 Maj 2010 Posty: 106 Skąd: GdaĹsk
Wysłany: Pon 19 Lis, 2012 18:36
PrzejrzaĹ mnie! SkÄ d wiedziaĹeĹ, Ĺźe mam boskie moce i to moja sprawka?
MyĹlaĹem, Ĺźe zrobiĹem wszystko tak jak powinienem i nikt nie odkryje, Ĺźe to moja wina!
Co najwaĹźniejsze: "zesĹaĹ" a nie "zesĹaĹa"...
Cytat:
Tylko proszÄ nie spamowaÄ Ĺźe porzucam od razu projekt
Jaa porzuca projekt, wiedziaĹem, Ĺźe tak bÄdzie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum